Ontspannende/integrale voetreflexologie

+ 1 uur - € 50,00

Voetreflexologie, een fijne manier om heerlijk te ontspannen. Het basisidee van voetreflexologie is dat het hele lichaam in de voeten weerspiegeld wordt. Door drukpuntmassage van de reflexzones op de voeten, ontstaat er een reactie elders in het lichaam, een natuurlijke methode die de balans in je lichaam kan stimuleren.

Baby- en kinderreflexologie

maximum 30 minuten - € 30,00

Kinderen krijgen al van jongs af aan heel veel impulsen, vaak is er de hele dag drukte om hen heen. Heel wat kinderen hebben het moeilijk om al deze prikkels te verwerken. Voetreflexologie kan kinderen ondersteunen om met de dagelijkse stress om te gaan, om te ontspannen. Een sessie voor kinderen (tot 12 jaar) duurt maximum 30 minuten. Je kind mag een knuffel of een dekentje meebrengen en wordt steeds begeleid door een ouder of verzorger. Kinderen geven meestal zelf aan wanneer en hoe vaak ze een sessie nodig hebben.

Fertiliteitsreflexologie

+ 75 minuten - € 60,00 (eerste sessie) (vervolgsessies) + 1 uur - € 50,00

Fertiliteitsreflexologie, een gerichte ondersteuning voor kinderwensouders. Tijdens een gesprek bekijken we een zo volledig mogelijk beeld van je gezondheid: o.a. je leefstijl, voeding, voorgeschiedenis, ... Dit is de basis voor de adviezen. We werken rond vruchtbaarheidsbewustzijn en tijdens sessies voetreflexologie stimuleren we de balans in je lichaam.

Metamorfosetechniek

+ 1 uur - € 50,00

Een hele zachte massage van de voeten, de handen en het hoofd die je volledig tot rust brengt. Je lichaam krijgt de ruimte om mogelijke blokkades, emoties, gedachten en overtuigingen los te laten. Een diepe ontspanning kan ontstaan. Net zoals bij voetreflexologie houd je je kleding aan. Er wordt geen of heel weinig olie gebruikt.

Zwangerschapsreflexologie

+ 1 uur - € 50,00

Tijdens je zwangerschap ervaar je een hele verandering op zowel lichamelijk, geestelijk als emotioneel vlak. Zwangerschapsreflexologie is een zachte, liefdevolle, natuurlijke methode om je te ondersteunen tijdens je zwangerschap. Als toekomstige mama geniet je van een moment voor jezelf waarin je helemaal kan ontspannen of de dingen van je af kan praten.